Pentru că chipul lui Arsenie Boca e marcă înregistrată, au apărut iconiţe cu ceafa lui Arsenie Boca

Acum minunile vor fi de două ori mai puternice și mai eficiente! Credincioșii care au fost văduviți de chipul lui Arsenie Boca după ce un afacerist veros și-a înregistrat marca pe nume pot acum să stea liniști. Printr-un artificiu legal au apărut pe piață iconițele cu ceafa lui Arsenie Boca, iconițe ce nu pică sub incidența copyright-ului.

„Multă lume știe că icoanele cu Arsenie și chiar și Arsenie însuși lăcrimau cantități impresionante de lacrimi. Această icoană de tip nou va arăta o față nevăzută a profetului, am putea spune chiar un spate al profetului, iar în loc de lacrimi vom avea parte, Doamne-Ajută, de ceva broboane de transpirație și, de ce nu, păduchi sfințiți”, a declarat Eutofil Minerviu, un cunoscut teolog și cadru bisericesc.

Fiind noi pe piață, icoanele cu ceafa lui Arsenie Boca se vând încă la prețuri exorbitante, întâlnindu-se un fenomen similar celui cu iWatch. Producătorul a anunțat că va scoate și ediții de lux ale icoanei, cu ramă argintată sau aurită, precum și una din cele mai căutate nuanțe de pe piață, icoana ferecată în roz auriu.

Scris de Eftimie
20 iulie 2018 10:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult