Weekend eşuat în staţiunile de pe Valea Prahovei! Din cauza pericolului producerii de avalanşe, autorităţile locale au decis interzicerea difuzării de manele atât pe platoul înalt al Bucegilor, cât şi pe pârtiile de la poalele muntelui. Prin urmare, în această dimineaţă, hotelierii au constatat cu stupoare că doar 2 turişti şi-au onorat rezervările.

empty-mountain.jpg

În vârstă de 74, respectiv 72 de ani, Hitachi şi Mitsumi Kekemoto s-au declarat şi ei dezamăgiţi că nu vor avea ocazia să asculte “muzica tradiţională a oamenilor muntelui”, dar că liniştea le prieşte şi, oricum, asiaticii îşi respectă întotdeauna cuvântul dat - anularea unei rezervări pe booking.com fiind adesea un motiv pentru seppuku.

“E adevărat că ne aşteptam la ceva mai multă agitaţie şi ne-am trezit într-un oraş fantomă, dar am înţeles motivul pentru care primăria a interzis aceste ‘manele’ şi ni se pare perfect rezonabil. După ce ne-am fotografiat cu Sfinxul, am cumpărat din gară o casetă cu Guţă-san şi o vom asculta în intimitatea apartamentului nostru din Osaka”, au declarat singurii doi turişti de pe Valea Prahovei.

"Fără manele, viaţa e pustiu. Vinul fiert îţi stă în gât, schiurile îţi scapă din picioare", a declarat Geani Ţ., munţoman cu state vechi care a preferat să stea acasă în acest weekend.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 14.01.2017 03:03 Monden

National Cinematografic