Pentru că din clădirea lor se vede distracţia din terasa Promenada, mulţi corporatişti nu mai stau peste program

Mit spulberat. Deşi toată lumea crede că angajaţii din corporaţii sunt nişte roboţei care muncesc mereu peste program, surse din mallul Promenada contrazic aceste informaţii. Se pare că terasa mallului ar fi un fel de centru de distracţie pentru corporatişti, care s-au obişnuit să vină la diverse evenimente şi să-şi petreacă serile acolo, pentru că sediile lor sunt foarte aproape şi ei văd tot: “Nu ne putem abţine când vedem party-urile, trebuie să ne ducem”.

Unii se sincronizează cu bonele şi aduc şi copiii. S-a ajuns la situaţia în care acum corporatiştii nu-şi mai parchează maşina cât mai aproape de intrarea în sediu, ci îşi parchează maşina cât mai aproape de ieşire şi o lasă şi cu motorul pornit, ca să fie primii la distracţie în Promenada. Mulţi se duc pe jos, pentru că sediile în care muncesc sunt extrem de aproape. Există şi cazuri extreme, unii corporatişti s-au legat cu tiroliana şi se duc din birou direct pe terasa Promenada.

Corporatiştii confirmă: “Ce sens are să muncesc atât? Oricum promovează doar cine trebuie. În viaţă trebuie să te şi distrezi şi normal că mă duc în Promenada. De exemplu, în fiecare joi e câte o petrecere. Eu una dau check-in la distracţie după program, nu la task-uri”, a spus Livia, corporatistă din Pipera.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 iunie 2017 11:06
Citește mai mult despre: distractie mall pipera Promenada

Alte articole

Vezi mai mult