Pentru că e cald, România trece la 19 martie și scăpăm de Valentine’s, 1 și 8 Martie

Vești excelente pentru bărbații din România! Temperaturile ridicate din aceste zile nu sunt deloc potrivite pentru luna ianuarie, așa că țara noastră va trece mâine direct la 19 martie. „Nu putem să ne mințim că e iarnă, așa că dăm timpul înainte cu două luni. Mâine, în loc de 19 ianuarie, o să fie 19 martie“, a anunțat inițiatorul proiectului.

Asta înseamnă că anul acesta bărbații scapă de Valentine’s Day, De Dragobete, de Mărțișor și de Ziua femeii. „O astfel de situație nu poate avea decât beneficii“, este de părere reputatul bărbat Decebal Popescu. „Pentru bărbați aceste zile reprezintă nu doar un factor de stres, cât și momente de cheltuială inutilă. Bărbații vor fi și mai relaxați, și cu mai mulți bani în buzunar.“

Decebal Popescu a considerat dintotdeauna că cele patru evenimente sunt prea mult pentru cât poate duce un bărbat, mai ales că se succed cu repeziciune, toate patru în mai puțin de o lună. Așa că el a propus de nenumărate ori ca cele patru zile să fiu unificate într-una singură, 29 februarie. „Normal ar fi ca o astfel de zi să existe doar o dată la patru ani“, spune reputatul bărbat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 ianuarie 2023 16:52
Citește mai mult despre: 8 martie cald Valentine's Day

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult