Pentru că e ultima zi de vară, în Mamaia nu se mai dă rest, indiferent de sumă

Terasele din Mamaia încearcă cu disperare să scoată cât mai mulți bani pe final de sezon estival. Și cum azi e ultima zi din august, nicăieri în Mamaia nu se mai dă rest, indiferent de situație. Și cum la prețurile din Mamaia lumea e obișnuită să aibă pregătite bancnote de 500 de lei, măsura pare să dea roade.

A pățit-o un cuplu care a a avut de plată 174 de lei pentru o salată, o apă plată și șapte beri, dar n-a primit niciun leu rest la bancnota de 500 de lei. Chelnerii insistă că e firesc să fie așa, că anul acesta au scos din bacșiș mult mai puțin decât în anii precedenți și această zi e ultima lor șansă să mai repare ceva.

Măsura este valabilă peste tot în Mamaia, nu doar pe terase. De exemplu, un român a lăsat bacșiș 499 de lei, după ce-a plătit cu o bancnotă de 500 intrarea la o toaletă publică. Cât despre plata cu cardul, se acceptă în continuare, dar doar în schimbul unei taxe suplimentare de plată cu cardul, în valoare de 100 sau 200 de lei, în funcție de cât de fițe este terasa sau clubul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 august 2020 11:08
Citește mai mult despre: mamaia

Alte articole

Vezi mai mult