Proiect de lege trecut de PSD prin procedura de urgenţă în Parlament. Având în vedere vremea superbă, şefa DNA Laura Codruţa Kovesi va pleca obligatoriu într-un concediu de 2 luni, într-o destinaţie care va fi decisă de Guvern. Evident, toate costurile sunt acoperite de stat, deşi Dragnea se oferise să dea el personal banii, gest care arată ce gentleman e de fapt şeful penalilor din PSD.codruta_in_vacanta.jpg

“E o vreme splendidă. Doamna Kövesi o fi şi ea obosită de câţi oameni o fi băgat la puşcărie, poate vrea să se relaxeze şi dumneaei.  Să se mai destindă, să mai lase dosarele. A venit primăvara. De ce atâta încrâncenare? Suntem oameni. Se mai bucură şi dumneaei. Noi, membrii PSD, îi punem la dispoziţie o flotă de avioane private, numai să plece”, a spus Dragnea.

Şeful PSD spune că legea e un demers complet dezinteresat, nu are nicio legătură cu faptul că şefa DNA urmează să-l bage pe el la puşcărie: “Puteam şi prin ordonanţă de urgenţă, dar de ce să deranjăm lumea, să vină iar în Piaţa Victoriei? O băgăm prin Parlament”.

Potrivit legii, dacă Laura Codruţa Kövesi nu se duce în concediu şi vine la muncă sau încearcă să aresteze vreun pesedist hoţ, intră la puşcărie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 22.02.2017 15:51 Monden

National Cinematografic