Pentru că e vreme aşa frumoasă, Parlamentul a votat să plece Codruţa Kövesi 2 luni în concediu

Proiect de lege trecut de PSD prin procedura de urgenţă în Parlament. Având în vedere vremea superbă, şefa DNA Laura Codruţa Kovesi va pleca obligatoriu într-un concediu de 2 luni, într-o destinaţie care va fi decisă de Guvern. Evident, toate costurile sunt acoperite de stat, deşi Dragnea se oferise să dea el personal banii, gest care arată ce gentleman e de fapt şeful penalilor din PSD.

“E o vreme splendidă. Doamna Kövesi o fi şi ea obosită de câţi oameni o fi băgat la puşcărie, poate vrea să se relaxeze şi dumneaei. Să se mai destindă, să mai lase dosarele. A venit primăvara. De ce atâta încrâncenare? Suntem oameni. Se mai bucură şi dumneaei. Noi, membrii PSD, îi punem la dispoziţie o flotă de avioane private, numai să plece”, a spus Dragnea.

Şeful PSD spune că legea e un demers complet dezinteresat, nu are nicio legătură cu faptul că şefa DNA urmează să-l bage pe el la puşcărie: “Puteam şi prin ordonanţă de urgenţă, dar de ce să deranjăm lumea, să vină iar în Piaţa Victoriei? O băgăm prin Parlament”.

Potrivit legii, dacă Laura Codruţa Kövesi nu se duce în concediu şi vine la muncă sau încearcă să aresteze vreun pesedist hoţ, intră la puşcărie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
22 februarie 2017 13:02

Alte articole

Vezi mai mult