Pentru că e vreme aşa frumoasă, Parlamentul a votat să plece Codruţa Kövesi 2 luni în concediu

Proiect de lege trecut de PSD prin procedura de urgenţă în Parlament. Având în vedere vremea superbă, şefa DNA Laura Codruţa Kovesi va pleca obligatoriu într-un concediu de 2 luni, într-o destinaţie care va fi decisă de Guvern. Evident, toate costurile sunt acoperite de stat, deşi Dragnea se oferise să dea el personal banii, gest care arată ce gentleman e de fapt şeful penalilor din PSD.

“E o vreme splendidă. Doamna Kövesi o fi şi ea obosită de câţi oameni o fi băgat la puşcărie, poate vrea să se relaxeze şi dumneaei.  Să se mai destindă, să mai lase dosarele. A venit primăvara. De ce atâta încrâncenare? Suntem oameni. Se mai bucură şi dumneaei. Noi, membrii PSD, îi punem la dispoziţie o flotă de avioane private, numai să plece”, a spus Dragnea.

Şeful PSD spune că legea e un demers complet dezinteresat, nu are nicio legătură cu faptul că şefa DNA urmează să-l bage pe el la puşcărie: “Puteam şi prin ordonanţă de urgenţă, dar de ce să deranjăm lumea, să vină iar în Piaţa Victoriei? O băgăm prin Parlament”.

Potrivit legii, dacă Laura Codruţa Kövesi nu se duce în concediu şi vine la muncă sau încearcă să aresteze vreun pesedist hoţ, intră la puşcărie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 februarie 2017 13:51
Citește mai mult despre: Codruţa concediu DNA Dragnea Parlament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult