Pentru că la angajare i se cerea experienţă în vânzări, un român a ţinut 3 luni pe un site anunţul “Vând tractor”

Soluţie inteligentă! Un român care căuta un job în vânzări s-a lovit de cerinţa experienţei anterioare, aşa că a vrut să fie corect. A postat un anunţ pe un site de specialitate: “Vând tractor”. A ţinut anunţul timp de trei luni, perioadă în care a negociat cu diverşi potenţiali clienţi, le-a explicat dotările tractorului, a dat şi discounturi, a pretins chiar că se poate face şi leasing operaţional.

La interviul de angajare, acesta a recunoscut că nu avea niciun tractor, dar tot ce contează e să ştii să acoperi nevoile clienţilor. În cele din urmă, pe postul respectiv a fost angajat un alt român, care avea anunţ „Tractor for sale”, deci avea şi cunoştinţe solide de limba engleză.

Dacă vrei şi tu să obţii un job, aplică la Banca Transilvania pentru un job de Specialist Servicii Clienţi. Atenţie! Pentru acest job trebuie să pui anunţ cu “tractor for sale”, pentru că engleza ajută. De asemenea, să cunoşti bine serviciile oferite de bancă. Despre bani şi alte beneficii, vorba aia, e bancă, dacă nici ei nu au bani…

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 mai 2018 10:05
Citește mai mult despre: banca tractor

Alte articole

Vezi mai mult