Pentru că lifturile erau blocate, un corporatist a urcat pe scara de incendiu la etajul șefilor ca să-i pupe-n cur

Dedicație ieșită din comun arătată de un corporatist român! O problemă tehnică a făcut ca lifturile din clădirea din Piața Victoriei în care lucrează să se blocheze, astfel că aparent nu mai avea cum să ajungă de la etajul 1, unde are el biroul, la etajul 8, unde sunt marii șefi ai corporației.

”În primă fază, recunosc, m-am panicat”, spune corporatistul. ”Când am văzut că se apropie momentul și lifturile sunt blocate pe perioadă nedeterminată, am crezut că azi nu mai apuc să-mi pup managerii de proiecte în cur și ratez și anul ăsta promovarea, ca-n ultimii 7 ani. Mi-am amintit însă că avem și scară de incendiu pe clădire și am urcat pe ea, salvând astfel situația.”

Până la urmă, totul a ieșit cum nu se poate mai bine pentru corporatist: nu doar că a ajuns să-și pupe șefii-n cur, cum face zilnic, dar a fost și singurul dintre colegii de etaj care a reușit s-o facă. ”N-aveți idee cum sunt cei de la etajul 1, toată ziua sunt călare pe lifturi, urcă la șefi să-i pupe-n cur într-o veselie. Nu poți să urci cu liftul fără să oprească și la 1, să urce gloata de pupincuriști”, a povestit administratorul clădirii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 iulie 2017 11:07
Citește mai mult despre: corporatist

Alte articole

Vezi mai mult