Pentru că lumea îl știe doar ca naș de nuntă, Rareș Bogdan se mută cu emisiunea la Taraf TV

Deși se chinuie de mai bine de un an să se remarce drept realizator și prezentator de emisiuni la Realitatea TV, Rareș Bogdan le e cunoscut românilor doar ca ”nașul ăla penibil, care s-a îngropat în aranjamentul floral la o nuntă”.

Și pentru că emisiunea lui de la Realitatea TV, ”Jocuri de putere”, are o audiență mai mică și decât Disney Channel, o audiență probabil mai mică și decât cea a nunții la care a participat, Rareș Bogdan a luat singura decizie profesională justă: se ma muta cu emisiunea la Taraf TV.

”Suntem onorați să anunțăm noua vedetă a postului Taraf TV: Rareș Bogdan, probabil cel mai celebru nuntaș pe care l-a dat România. Îi dorim cât mai multe emisiuni de emisiuni alături de noi”, se arată într-un comunicat al postului de manele și alte mizerii similare.

Rareș Bogdan nu se va duce singur la Taraf TV. Asta pentru că l-a convins pe bunul său prieten Cozmin Gușă să accepte rolul de invitat permanent, el urmând să comenteze aranjamentele florale de la nunți, sumele care se dau mirilor și muzica pe care ar trebui să se servească friptura la nuntă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult