Pentru că Mexicul e prea periculos, sezonul 4 din Narcos va fi despre cum l-au prins pe Cheloo

Veşti bune pentru fani: îndrăgitul serial Narcos ajunge în România! Pentru că filmările nu se pot desfăşura în Mexic deoarece ar fi prea periculos, producătorii au decis să abordeze un alt celebru cartel al drogurilor: cartelul din Breaza, condus de interpretul Cheloo.

„De-a lungul celor zece episoade, sezonul 4 din ‘Narcos’ va urmări ascensiunea lui Cheloo în cariera muzicală, imperiul mediatic pe care şi l-a construit ca jurat la X Factor şi iUmor, dar şi eforturile făcute de Poliţia Română pentru a-l prinde la palatul său de pe Valea Prahovei”, a declarat Decebal Popescu, posesor al mai multor casete cu Paraziţii şi consultant ştiinţific al celor de la Netflix.

„Înainte ca Cheloo să fie prins, peste 90% din marijuana consumată în Breaza provenea de pe plantaţiile sale. Merita mai mult de un sezon, dacă mă întrebaţi pe mine”, a declarat Frank Gutierrez, producător.

„Hijo de puta!”, ar fi comentat Cheloo, care în prezent îşi ispăşeşte pedeapsa de 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
18 septembrie 2017 16:59
Citește mai mult despre: cheloo droguri narcos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult