Pentru că n-a câștigat niciodată Eurovisionul, România se răzbună: îl va trimite pe Cristi din Banat

Nesimțirea cu care este tratată România an de an la cel mai mare concurs muzical unde muzica nu contează, Eurovision, este pe cale de a fi răzbunată crunt. Astfel, pentru că țara noastră a fost împiedicată la fiecare ediție să câștige primul loc, deși merita de fiecare dată, chiar și când nu a participat, responsabilii cu alegerea artistului pentru ediția 2015 îi vor trata cu aceeași monedă pe organizatori și telespectatori, trimițându-l în concurs pe celebrul interpret Cristi din Banat.

„Nu se poate să fim furați în halul ăsta în fiecare an, avem și noi demnitate. L-am ales pe Cristi din Banat, pentru că este artistul cel mai capabil să oripileze mase întregi de oameni într-un interval atât de scurt. Sigur, ne gândim cu groază la cabinetele ORL din Europa, care vor fi luate cu asalt imediat după concurs, dar nu avem de ales, trebuie să ne răzbunăm”, au declarat oficialii români.

Reprezentația lui Cristi din Banat va fi un adevărat spectacol. „Vom deplasa în Austria 30 de cisterne cu apă, 20 de camioane cu petale și sute de perechi de șosete murdare, pe care Cristi le va arunca în public pe parcursul interpretării. Va fi memorabil”, au mai adăugat românii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
16 februarie 2015 08:02
Citește mai mult despre: Cristi din Banat Eurovision

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult