Vacanța asta n-o să fie ca toate celelalte iar litoralul o să fie mai sărac. Cei care au fost neascultători au fost pedepsiți, cum e cazul Vioricăi Dăncilă care a aflat astăzi că nu va merge cu fetele în Vamă, că n-are voie, că n-a fost cuminte și n-a dat ordonanțele alea pe care le-a cerut Daddy.

dancila_dubai.JPG

„Eu i-am zis, Viorica, fată, ascultă de Daddy și fă ce ai de făcut că altfel nu o să-i placă. Știi cum e la supărare, este dur dar corect! Nu scoate cureaua de la pantaloni dar are grijă să te atingă unde te doare mai tare”, povestește sora premierului, Rodica Bombonica Dăncilă. Aceasta a primit voie să meargă în vamă alături de Carmen de la Interne, Gabi de la Primărie, Olguța de la ministere și Ana Birchall. 

Aparent Vioricăi nu i-a picat bine vestea, că a țipat și a plâns toată noaptea în Palatul Victoria și a refuzat să meargă la ședința de Guvern sau dea vreun decret. A dat muzica tare și s-a închis în birou, punând pe ușă un anunț cu „Interzis oamenilor bătrâni și serioși”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 30.04.2019 21:08 Monden

National Cinematografic