Pentru că n-are voie să se joace pe telefon în oră, un elev a intrat cu un aparat de păcănele în clasă

De când regulamentul le interzice să se mai joace pe telefon în timpul orelor de curs, elevii găsesc alternative din ce în ce mai ingenioase! În această dimineaţă, Vlăduţ Ţâru, un puşti de clasa a II-a din Tecuci, a venit la şcoală cu un aparat de păcănele de 200 kg, pe care a încercat fără succes să-l ascundă în bancă.

„Copiilor le plac mai mult imaginile colorate care se mişcă decât o lecţie plictisitoare de matematică. Dacă nu-i laşi să se joace Angry Birds, se descurcă şi ei cu ce au la îndemână, în cazul ăsta lămâi şi cireşe. Unii i-ar spune ADHD şi dependenţă de jocuri de noroc, dar eu susţin că e o etapă firească a copilăriei, înainte ca mintea lor fragedă să cuprindă complexitatea pariurilor sportive”, spune Geani zis Valiză, psiholog şcolar din localitate.

„Nici eu nu-l condamn pe Vlăduţ. Chiar e distractivă chestia aia, l-am rugat să mă lase şi pe mine şi am câştigat şapte sute de lei! Cam cât câştig într-o lună obişnuită de muncă”, adaugă profesoara de matematică, care a decis să nu-l pedepsească pe băiatul de opt ani, ba chiar să-l lase să păcăne în continuare din fundul clasei, câtă vreme iese pe hol dacă vrea să fumeze.

Scris de Vasile
15 ianuarie 2018 11:01
Citește mai mult despre: elevi pacanele scoala telefon

Alte articole

Vezi mai mult