Problemele din PSD se agravează. Două din ministrele lui Dragnea au trădat grav interesele partidului şi au rămas gravide cu Cristi Borcea în prima zi în care n-au fost la muncă. CEx-ul PSD s-a întrunit din nou, de urgenţă, pentru a discuta posibilele soluţii, dar şi pentru a alege variante de nume pentru copii.borcea_olguta_carmen.jpg

Extrem de obosite şi crăcănate, cele două ministre au luat cuvântul în plenul CEx. Prima a fost Olguţa Vasilescu: “La mine am zis că dacă va fi băiat să-l cheme Liviu, dacă va fi fetiţă s-o cheme Sorina. Evident, au fost voci care s-au opus, că Sorina e nume de marionetă. Cineva a propus Victor pentru băiat. S-a respins, dar la limită, e posibil să fie nişte negocieri”, spune Olguţa Vasilescu.

Preşedintele PSD nu s-a abţinut şi a dat din casă: “La Carmen Dan a fost şi mai dificil, pentru că a venit Petre Daea şi a propus numel Klaus dacă va fi băiat, sau Carmen dacă va fi fetiţă. Am stat 3 ore să-i explicăm de ce Klaus nu e o idee bună, atât de prost e, săracul”, a explicat Liviu Dragnea.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Thursday, 15.06.2017 18:46 Monden

National Cinematografic