Pentru că n-au fost azi la muncă, Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan au rămas gravide cu Cristi Borcea

Problemele din PSD se agravează. Două din ministrele lui Dragnea au trădat grav interesele partidului şi au rămas gravide cu Cristi Borcea în prima zi în care n-au fost la muncă. CEx-ul PSD s-a întrunit din nou, de urgenţă, pentru a discuta posibilele soluţii, dar şi pentru a alege variante de nume pentru copii.

Extrem de obosite şi crăcănate, cele două ministre au luat cuvântul în plenul CEx. Prima a fost Olguţa Vasilescu: “La mine am zis că dacă va fi băiat să-l cheme Liviu, dacă va fi fetiţă s-o cheme Sorina. Evident, au fost voci care s-au opus, că Sorina e nume de marionetă. Cineva a propus Victor pentru băiat. S-a respins, dar la limită, e posibil să fie nişte negocieri”, spune Olguţa Vasilescu.

Preşedintele PSD nu s-a abţinut şi a dat din casă: “La Carmen Dan a fost şi mai dificil, pentru că a venit Petre Daea şi a propus numel Klaus dacă va fi băiat, sau Carmen dacă va fi fetiţă. Am stat 3 ore să-i explicăm de ce Klaus nu e o idee bună, atât de prost e, săracul”, a explicat Liviu Dragnea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 iunie 2017 18:46
Citește mai mult despre: Carmen Dan cristi borcea olguta vasilescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult