Pentru că n-au prins bilete la 50 Shades of Grey, mii de românce au ales să fie bătute acasă

Premiera 50 Shades of Grey a avut loc în România concomitent cu Statele Unite iar asta înseamnă că și aici biletele au fost epuizate în câteva ore. Româncele s-au înghesuit să vadă aventurile chipeșului domn Grey, dar nu toate au avut norocul să prindă bilete în sala de cinema.

„M-a zis bărbatu-miu când am ajuns la casă și ne-o zis că nu mai sunt bilete să mergem urgent acasă, că îmi arată el 50 Shades de-o să mă satur. Și, om corect, vă spun, s-a ținut de cuvânt. A început cu o ședință de sado-maso cum am intrat pe ușă, apoi a băut un pet de bere să se odihnească, și-a urmat și partea cu sexul. Cum să vă spun, a fost ca-n filme”, a povestit Mioara Papuc, una din femeile care a avut parte de o reprezentație live a filmului. 

Alte românce spun că au avut parte de premieră fără să fie nevoite să meargă la cinema. „Am venit de la muncă și l-am întrebat: iar bei? De-acolo până la 50 de umbre a fost doar un pas. Era dezlănțuit”, a explicat Elena Mihăescu, o româncă din municipiul Bârlad. „Eu sunt sadomasochistă din 73, dar n-am mai văzut așa ceva până acum”, a precizat și o vecină de pe scara unde a avut loc premiera filmului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 februarie 2015 17:12
Citește mai mult despre: 50 shades of grey bataie neveste

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult