Pentru că n-avea loc altundeva, Alex Velea și-a tatuat RCA-ul în frunte

Ca să nu riște vreo amendă aiurea, Alex Velea a considerat că e bine să aibă tot timpul polița RCA la îndemână. Și nu a trebui să se gândească prea mult ca să stabilească ce înseamnă „la îndemână“ în cazul lui, pentru că era evident: tatuarea RCA-ului pe propriul corp.

Problema a apărut în momentul în care Alex Velea a căutat un loc pe corp în care să-și tatueze RCA-ul. Din păcate pentru el, nu a găsit niciunul disponibil, fapt care l-a întristat. Doar că, parcă printr-un miracol, Alex Velea a realizat că are și cap, iar când s-a uitat mai atent la el a observat un loc numai bun pentru un tatuaj: fruntea.

Zis și făcut. Doar că ulterior Velea a realizat că el nici măcar nu are permis auto și că mașina o conduce exclusiv Antonia. Cum RCA-ul fizic l-a aruncat după ce i-a fost tatuat în frunte, acum Alex Velea trebuie să urce și el în mașină de fiecare dată când Antonia are un drum de făcut. Aceasta chiar l-a legat cu un lanț de portieră, să fie sigură că nu se depărtează prea mult de mașină. I-a lăsat însă banane la îndemână.

Scris de Calin
16 martie 2023 07:18
Citește mai mult despre: Alex Velea RCA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult