Soluție inedită găsită de un student la Cluj pentru plata chiriei. În timp ce colegii lui s-au lăcomit la contracte lunare de chirie, acesta a fost mai deștept și a cerut să plătească chiria pe zi, că poate nu stă toată luna acasă, mai merge și la chefuri sau la părinți. 

student-cluj-poiana.jpg

„Sunt luni în care, plătind la zi, economisesc sume importante de bani. De exemplu, pentru că luna noiembrie are numai 30 de zile, am strâns suficienți bani pentru un concediu în Poiana Brașov în minivacanța asta”. Studentul spune că a fost ajutat și de faptul că în minivacanța de 1 decembrie nu va sta la Cluj, alte zile economisite, acum are bani și de schiuri foarte bune. 

De departe însă cea mai avantajoasă lună este februarie, când e și sesiune. „Luna are doar 28 de zile dacă suntem norocoși și, dacă pui burta pe carte și înveți, iei toate examenele și-ți rămân și bani de un sejur în Thailanda”, explică studentul clujean. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 29.11.2017 18:12 Monden

National Cinematografic