Pentru că nu are rude, un salariat TVR e angajat pe 5 posturi

Nu e chiar așa de ușor să lucrezi în TVR pe cum crede toată lumea. O dovedește Robert Acrișor, un angajat TVR orfan care nu a avut nici o rudă să-și angajeze în TVR și a trebuit să preia el 5 posturi vacante. Astfel, el ocupă postul de tapițer, cameraman, machioz, vicelider de sindicat și reporter pentru sectorul 3.

„Este o muncă extenuantă. Luni vin și dorm în biroul tapițerilor, alături de cei 600 de colegi ai mei. Vin acasă rupt de oboseală, marți trebuie să merg la o filmare în miezul zilei, tocmai până la Victoriei. Slavă domnului că miercuri nu avem emisiuni și nu trebuie să machiez pe nimeni, așa că mai recuperez cu un somnic. Joi avem ședință de sindicat, mă cert cu contabila să-mi dea salariile iar vinerea, când toată lumea e deja acasă, eu trebuie să mă duc să scriu o știre despre primăria sectorului”, s-a plâns Robert Acrișor.

Acesta are acum un cumul de 5 salarii dar a intrat în grevă recent când a auzit că se vor face disponibilizări. „Dacă încep să dea oameni afară, cine va mai realiza emisiunile la TVR 8 și TVR Moinești? Le facem cu studenți, ca la Realitatea?”. Robert intenționează să-și mai ușureze povara și să se însoare în primăvara anului viitor, când va primi prima de 1 mai. „Sigur voi găsi un loc și pentru soția mea aici, dacă nu, schimbăm organigrama”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
30 noiembrie 2016 12:11

Alte articole

Vezi mai mult