Pentru că nu mai miros a fum, bărbaţii nu mai spun că au fost la băut, ci la operă, cu băieţii

Tot răul spre bine! Faptul că în baruri nu se mai fumează le oferă bărbaților căsătoriți sau care au prietenă o întreagă serie de noi scuze când ajung acasă după o seară de bere cu băieții. Pentru că nu mai miros a fum, ca până acum, bărbații pot spune că au fost la operă, la teatru, ba chiar că au fost să ajute la gătit la cantina săracilor.

”Prezența” la operă sau teatru le mai oferă un mare avantaj bărbaților: acum nu vor mai trebui nici să răspundă la telefon când îi sună nevasta sau prietena, ca să-i întrebe unde sunt și cât mai au de gând să stea. ”Acum pot să-i spun că la operă trebuie să îți închizi telefonul înainte să înceapă spectacolul și am scăpat de discuții și explicații,”, exultă un bărbat căsătorit.

”Una e să mergi de 2-3 de săptămână la bere cu băieții și cu totul altceva să mergi tot de atâtea ori la operă”, spune un alt bărbat. ”Acum ea nu va mai putea să-mi spună că ies prea des cu băieții, pentru că e normal să mă culturalizez. Și, normal, pe lângă alea 2-3 ieșiri la «operă», mai trebuie să am și una-două ieșiri oficiale la bere și uite așa ajung la 4-5 ieșiri pe săptămână. Perfect!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 martie 2016 11:03
Citește mai mult despre: barbati bere fumat

Alte articole

Vezi mai mult