Pentru că nu se mai iese din ţară, următoarea ediţie Asia Express va fi în Colentina

Noile măsuri de prevenție a infectării cu Covid-19 afectează chiar și emisiunile TV de succes. Este și cazul show-ului Asia Express, emisiune ce avea loc, de obicei, în Asia. În urma limitărilor de deplasare, următorul sezon va avea loc în cartierul Colentina, cel mai apropiat loc asiatic din România.

„Oricum printre bucureșteni locul este numit deja Asia Mică (a nu se confunda cu cealaltă Asie Mică, cea cu irakieni, turci și restul arabilor) iar condițiile sunt, în multe cazuri, identice. Concurenții vor avea parte de provocări similare cu cele din Asia”, au dat asigurări producătorii show-ului.

Astfel, cei care vor participa se vor putea întrece în probe speciale, cum ar fi cele de mâncat gândaci, nu neapărat gătiți, de alergat după șobolani și de negociat cu tot felul de comercianți care nu înțeleg limba română. În următoarea ediție se anunță participarea a noi vedete de mâna a șaptea, cum ar fi fratele olog al lui Gabriel Cotabiță, cântăreața Ciumy și câștigătorul locului al 14-lea la Vocea României, vocalistul Jorje.

Scris de Ef
24 aprilie 2020 12:04
Citește mai mult despre: asia express

Alte articole

Vezi mai mult