Panarama găinarilor loveşte din nou! Profitând că deputaţii au interzis justiţiei s-o aresteze, Elena Udrea a jefuit azi o bancă, fugind de la locul faptei cu o sumă importantă de bani. Martorii susţin că au văzut-o intrând în cel mai apropiat magazin, de unde şi-a cumpărat bijuterii şi poşete.udrea_gest_recidiva.jpg

Poliţiştii veniţi la faţa locului s-au declarat neputincioşi: “N-avem ce să-i facem. Am reţinut-o, am legitimat-o. Fiind Elena Udrea i-am dat drumul, pentru că Parlamentul a votat că Elena Udrea e superioară celorlalţi români şi nu poate fi arestată, indiferent câte hoţii ar face, chiar şi pe faţă şi în ziua mare, nu doar pe ascuns”, explică Valentin Dogaru, poliţist care a intervenit.

Udrea a dat şi un interviu imediat după jaf, sfătuind românii să nu-şi mai închidă uşa de la casă, pentru că e posibil să vrea să intre să le fure bani şi obiecte, şi dacă găseşte uşa închisă sunt vinovaţi de obstrucţionarea unui demnitar.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 29.10.2015 11:45 Monden

National Cinematografic