Pentru că Parlamentul nu permite să fie arestată, Udrea a jefuit o bancă în această dimineaţă

Panarama găinarilor loveşte din nou! Profitând că deputaţii au interzis justiţiei s-o aresteze, Elena Udrea a jefuit azi o bancă, fugind de la locul faptei cu o sumă importantă de bani. Martorii susţin că au văzut-o intrând în cel mai apropiat magazin, de unde şi-a cumpărat bijuterii şi poşete.

Poliţiştii veniţi la faţa locului s-au declarat neputincioşi: “N-avem ce să-i facem. Am reţinut-o, am legitimat-o. Fiind Elena Udrea i-am dat drumul, pentru că Parlamentul a votat că Elena Udrea e superioară celorlalţi români şi nu poate fi arestată, indiferent câte hoţii ar face, chiar şi pe faţă şi în ziua mare, nu doar pe ascuns”, explică Valentin Dogaru, poliţist care a intervenit.

Udrea a dat şi un interviu imediat după jaf, sfătuind românii să nu-şi mai închidă uşa de la casă, pentru că e posibil să vrea să intre să le fure bani şi obiecte, şi dacă găseşte uşa închisă sunt vinovaţi de obstrucţionarea unui demnitar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
29 octombrie 2015 12:10

Alte articole

Vezi mai mult