Sătui să aştepte prima baie în mare, care ar fi avut loc în mod normal la începutul lui mai, mii de români şi-au luat destinul în propriile mâini! Aceştia au decis să facă prima baie din 2020 chiar la ei acasă, unii dintre ei folosind chiar şi săpun pentru a încerca să reproducă spuma mării.

primabaiedarnuinmare.jpg

"Sincer, nu ştiu de ce dădeam atâţia bani pe tren până în Vamă de 1 Mai când aveam şi acasă apă, ba chiar mult mai caldă", mărturiseşte Gelu, 33 de ani, din Pantelimon.

"Mi-a plăcut. Cred că, indiferent dacă ridică ăştia restricţiile sau nu, o să mai fac o baie şi prin august, când aveam programată o săptămână de concediu la mare. De restul banilor pot să-mi comand acasă porumb, hamsii şi clătite", spune Narcis, 46 de ani, Berceni.

"Eu mergeam de 1 Mai la Techirghiol. Din fericire, şi acasă în unele zile mai vine nămol pe ţeavă", oftează Eusebiu, pensionar din Sectorul 6.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 07.05.2020 07:43 Monden

National Cinematografic