Era prea civilizat pentru ei! Patronii Therme Bucureşti au văzut că lumea nu se simte bine când e curat şi luat câteva măsuri: “Nu prea le venea să intre. Unii s-au descălţat din parcare, s-au simţit jenaţi să intre cu pantofii. A trebuit să aducem noroi pe şoseaua de acces, că altfel întorceau maşinile şi plecau, li se părea că e alt lume, ei sunt obişnuiţi cu mizeria”, spune managerul Therme.alge_therme_bucuresti.jpg

Acesta a fost doar primul pas. Au adus alge, care s-au înmulţit rapid, ajutate şi de faptul că mulţi clienţi urinează în bazin, iar asta e un îngrăşământ natural pentru alge.. Pe urmă au băgat meduze veninoase. “După asta am adus cu camionul nisip din Vamă, cu tot ce era acolo: gunoaie, chiştoace, ace de seringă, câini morţi. Să se simtă oamenii în elementul lor. Numărul de clienţi efectiv s-a triplat. Toţi au pus pe Facebook: Haideţi ca Therme, zici că eşti în Vamă!”, susţine managerul.

Şi la restaurant s-au făcut reforme. Clienţii nu lăsau bacşiş dacă chelnerul era de treabă cu ei: “A trebuit să le spunem chelnerilor să-i încarce, să-i ţină cu orele între comenzi, ca să fie exact ca pe litoral. Aveam un meniu fusion, dar nu prea se înghesuia lumea. Am adus nişte hamsii expirate, să vezi ce coadă s-a făcut! Au venit oameni numai pentru hamsii, fără să mai intre în bazin”, explică Victor T, şeful restaurantului Therme.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 27.01.2016 18:09 Monden

National Cinematografic