Pentru că românii se simţeau stingheri, la Therme Bucureşti s-au adus alge, chiştoace şi meduze

Era prea civilizat pentru ei! Patronii Therme Bucureşti au văzut că lumea nu se simte bine când e curat şi luat câteva măsuri: “Nu prea le venea să intre. Unii s-au descălţat din parcare, s-au simţit jenaţi să intre cu pantofii. A trebuit să aducem noroi pe şoseaua de acces, că altfel întorceau maşinile şi plecau, li se părea că e alt lume, ei sunt obişnuiţi cu mizeria”, spune managerul Therme.

Acesta a fost doar primul pas. Au adus alge, care s-au înmulţit rapid, ajutate şi de faptul că mulţi clienţi urinează în bazin, iar asta e un îngrăşământ natural pentru alge.. Pe urmă au băgat meduze veninoase. “După asta am adus cu camionul nisip din Vamă, cu tot ce era acolo: gunoaie, chiştoace, ace de seringă, câini morţi. Să se simtă oamenii în elementul lor. Numărul de clienţi efectiv s-a triplat. Toţi au pus pe Facebook: Haideţi ca Therme, zici că eşti în Vamă!”, susţine managerul.

Şi la restaurant s-au făcut reforme. Clienţii nu lăsau bacşiş dacă chelnerul era de treabă cu ei: “A trebuit să le spunem chelnerilor să-i încarce, să-i ţină cu orele între comenzi, ca să fie exact ca pe litoral. Aveam un meniu fusion, dar nu prea se înghesuia lumea. Am adus nişte hamsii expirate, să vezi ce coadă s-a făcut! Au venit oameni numai pentru hamsii, fără să mai intre în bazin”, explică Victor T, şeful restaurantului Therme.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 ianuarie 2016 19:01
Citește mai mult despre: chistoace meduze spa Therme

Alte articole

Vezi mai mult