Pentru că s-a stricat aerul condiționat în aeroportul Otopeni, apa la 0,5 a ajuns 80 de lei

O avarie majoră a lăsat o bună parte din aeroportul Otopeni fără aer condiționat, spre vădita nemulțumire a călătorilor. Iar primii care au reacționat la lipsa aerului condiționat au fost comercianții din aeroport, care au săltat prețul apei la sticlă de 0,5 la 80 de lei.

„Păi ni s-au stricat senvișuri în valoare de 6 miliarde de lei, trebuie să ne scoatem paguba cumva”, se apară comercianții. „Avem doar câteva frigidere, nu destule pentru toate senvișurile, așa că multe au stat la temperatura aerului și s-au stricat. Apa rece de 0,5 la 80 de lei abia atenuează din pierderi, nicicum nu le compensează.”

Comercianții din Otopeni au făcut însă și altceva: au stabilit prețul apei la 80 de lei, dar au și anunțat că nu primesc decât bancnote de 100 de lei. Și bineînțeles că nu au dat rest la ele, sub pretextul că nu au decât bancnote de 100 de lei. Iar plata cu cardul au suspendat-o sub pretextul că POS-urile au nevoie de aer condiționat. „Aia e, să-și ia job în IT dacă vor să-și permită apa”, a spus un comerciant.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 iunie 2024 17:40
Citește mai mult despre: aeroport apa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult