Grecia n-a cultivat niciodată sparanghel dintr-un motiv cât se poate de evident: țara este populată de greci, deci n-ar avea cine să-l culeagă. Valul de români care s-a revărsat asupra Greciei în ultima perioadă le-a dat însă idei elenilor.

sparanghel_camp.jpg ”Am început să punem sparanghel, îl vor culege românii, că ei se pricep la așa ceva”, a anunțat premierul grec. ”Sunt sigur că vom găsi destui români care să ne culeagă sparanghelul pentru un gyros și două beri Mythos pe zi. Promit că niciun grec nu va ajunge să culeagă sparanghel, românii îl vor culege pe tot.”

Grecii mizează nu doar pe aptitudinile românilor în cules sparanghel, ci și pe dorința acestora de a nu se întoarce în România. ”Avem informații sigure că aproximativ 80% din românii care ajung în Grecia ar accepta imediat să rămână aici, doar să aibă certitudinea unui loc de muncă, fie el și la culesul sparanghelului”, a mai spus premierul Greciei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 30.06.2020 18:14 Monden

National Cinematografic