Pustietate prin showroom-urile Ikea din București. Pentru că restaurantele nu mai funcționează, românii nu mai au practic niciun motiv să se ducă la Ikea, că toți au lămpi de 15 lei și încălțătoare super-lungi în două culori. Azi s-a apropiat cineva de magazin, dar doar a întrebat dacă au spirt, apoi a plecat, că n-aveau.ikea_gol.jpg

A venit și un cuplu de tineri care vor să-și cumpere o canapea, însă n-au mai luat-o, că au realizat că relația lor se va destrăma de la sine după 2 luni de izolare împreună într-un spațiu atât de mic: ”Ar fi bani aruncați, e imposibil ca relația noastră să supraviețuiască unei apropieri atât de intense”, a spus Rux, clientă Ikea.

Cei doi clienți prezenți în magazin stăteau la 1 metru unul de altul la coadă la hotdogi, după care au dezinfectat dozatorul de muștar și au plecat și ei, ușor agasați de cei 25 de angajați care dezinfectau fiecare obiect pe care îl atingeau.

”E dificil să funcționăm, pentru că avem ordin ca de exemplu dacă un client atinge un cearceaf din showroom, să-l luăm și să-l ardem. Pe cearceaf, nu pe client”, spune un angajat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 20.03.2020 17:02 Monden

National Cinematografic