Pentru că se apropie de final, Game of Thrones va avea episoade de 3 ore, ca să apuce R.R. Martin să-i ucidă pe toţi

Cum sezoanele 7 și 8 vor fi ultimele din Game of Thrones și vor avea mai puțin de 10 episoade, realizatorii serialului au anunțat că episoadele vor avea de acum încolo 3 ore. ”Altfel, riscăm ca la finalul serialului să rămâne peronaje în viață, ceea ce R.R. Martin a interzis cu desăvârșire când am semnat contractul cu el”, spun producătorii Game of Thrones.

Deși, cel puțin teoretic, ar putea să ucidă la grămadă toate personajele într-un singur episod, R.R. Martin preferă să le dedice morți personalizate fiecărui personaj cât de cât relevant al serialului. ”Nu vrea să moară pur și simplu, ci să fie ceva spectaculos, memorabil în cazul fiecărui personaj. Iar la unele vreau și scene de tortură, ca să moară în chinuri groaznice”, a anunțat scriitorul american.

Mai mult decât atât, R.R. Martin a anunțat că pe unele personaje vrea să le omoare de mai multe ori. ”Păi dacă l-am înviat pe Jon Snow, evident că aș putea face la fel cu oricare alt personaj”, a anunțat scriitorul. ”Poate ucid un personaj și a doua zi sunt dezamăgit de moartea pe care a avut-o și decid să moară altfel. E un serial fără nici o logică, deci normal că pot s-o fac.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 august 2017 12:08
Citește mai mult despre: Game of Thrones R.R. Martin

Alte articole

Vezi mai mult