Pentru că se apropie termenul dar tunelul nu e gata, metroul din Drumul Taberei va circula prin canalizare

În sfârşit, s-a găsit o soluţie de avarie pentru problema încâlcită a metroului din Drumul Taberei! Deşi lucrările mai au mult până la finalizare, primul tren de metrou ar putea circula încă de anul acesta! În această dimineaţă, Ministerul Transporturilor a aprobat propunerea ingenioasă a celor de la Metrorex: până la amenajarea tunelurilor dedicate, metroul va folosi reţeaua de canalizare.

“Am săpat atâţia ani, cu frenezie, când soluţia era chiar sub nasul nostru”, a declarat edilul Capitalei, Gabriela Firea. “Sub Drumul Taberei e o reţea extinsă de canale, tocmai bună pentru nişte trenuleţe de metrou – mai mici, e drept, dar suficient de încăpătoare pentru săraci şi fraieri. Doar n-o să mă apuc eu să merg cu metroul.”

“Sigur, pute ca dracu’ şi călătorii ar face bine să poarte cizme de cauciuc. Dar esenţial e că vom putea ajunge din punctul A în punctul B pe sub pământ!”, spune Toni Popanghel, vicecasier de cartele la Metrorex. “Curând vom identifica gurile de canal care pot fi folosite pentru accesul în staţiile improvizate, iar în mai-iunie, după ce trec ploile, îi şi dăm drumul.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
13 februarie 2017 01:10
Citește mai mult despre: Bucuresti canalizare Drumul Taberei metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult