Pentru că se lăuda toată ziua că e vegan, unui român i-a fugit ficusul de acasă

S-ar putea spune că aşa îi trebuie! După ce săptămâni în şir s-a lăudat că e vegan, atât la telefon cât şi de faţă cu musafirii, unui tânăr din sectorul 3 al Capitalei i-a fugit ficusul.

Potrivit autorităţilor, sătulă să trăiască în teroare, planta de apartament a profitat de neatenţia lui Dănuţ F., s-a smuls din ghiveci şi a coborât pe geamul apartamentului situat la etajul 6 pe o frânghie realizată din cearşafuri.

Ulterior, mai mulţi vecini spun că au văzut ficusul alergând pe aleea din faţa blocului, iar în doar câteva minute, tufişul ingenios a reuşit să ajungă într-o piaţă din apropiere, unde i s-a pierdut urma printre zeci de ghivece cu flori scoase la vânzare.

„Cred şi eu că a fugit. Tu cum te-ai simţi să fii sechestrat într-o cameră de o bestie care le povesteşte tuturor prietenilor cum îţi mănâncă fraţii şi verişorii? Pun pariu că la Dănuţ acasă veneau şi alţi vegani, făceau schimb de reţete, Dumnezeule, poate luau şi cina împreună! Dacă eram ficus sau muşcată, mă c*cam pe mine de frică”, mărturiseşte un vecin.

Într-un interviu televizat, Dănuţ F. a declarat că nu avea nicio intenţie de a mânca ficusul, deoarece îi e teamă că ar putea conţine gluten.

Scris de Vasile
21 februarie 2018 16:02
Citește mai mult despre: evadare ficus vegan

Alte articole

Vezi mai mult