Pentru că se teme de singurătate, Toja face sex cu vedete Playboy

Pentru ăia de la tabloide, cel mai important e cum prezintă o ştire, nu ce s-a întâmplat efectiv. Orice vedetă, chiar şi una despre care n-a auzit nimeni, e suficient să meargă la colţ să-şi ia un pachet de ţigări pentru a atrage atenţia tabloidelor. O s-o vezi a doua zi în tabloide, sub diverse titluri: „Ce neglijent te îmbraci!”, „Nu ştiai că fumatul dăunează tenului?”, „Suprinsă de paparazzi noştri!” şi mai ştiu eu ce.

Uneori însă, abordarea tipică celor de la tabloide dă rateuri. Urâte. S-a întâmplat de exemplu ieri, în CanCan. Am rămas efectiv şocat de modul în care a fost prezentat faptul că Toja s-a dus să facă dragoste (vroiam să scriu „să fută”, dar cică nu e deontologic să folosesc acest termen) cu o vedetă Playboy. Deci, în loc de clasicul „Toja, sex cu o vedetă Playboy după înfrângerea cu Dinamo”, dau peste următorul titlu: „O vedetă Playboy i-a lins rănile lui Toja”. Nu zic că întâlnirea dintre cei doi nu a conţinut şi scene de lins, dar cu siguranţă nu de răni.

Dar, genialiatatea supremă autorul a manifestat-o în interiorul articolului. Deci, de ce s-a dus Toja acasă la o vedetă Playboy? Sigur nu v-aţi gândit la asta: „după evoluţia dezastruoasă şi înfrângerea din derby-ul cu Dinamo, columbianul s-a temut de singurătate în noaptea grea de după meci.” Pur şi simplu genial! Ăstuia sigur i-au zis părinţii când era mic că el a fost făcut din cauza fricii lor de singurătate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: CanCan playboy Steaua tabloid toja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult