Pentru că şi Măruță e din Târgu-Jiu, canapeaua din emisiunea lui va înlocui 2 scaune la Masa Tăcerii

Din cauza campaniei pentru Cumințenia Pâmântului, multă lume vorbește despre Brâncuși, în timp ce alți mari români născuți în Târgu-Jiu sunt aproape ignorați. Un astfel de caz i-a atras atenția primarului pesedist al urbei, care vrea să repare această situație și să-i arate respectul cuvenit unui alt fiu al Târgu-Jiu-ului, Cătălin Măruță.

”În cinstea celuilalt mare fiu al oraşului, dacă nu cumva chiar mare mare decât Brâncuși, am decis să scot două scaune de la Masa Tăcerii și să pun în locul lor canapeaua lui Măruță”, a anunțat primarul din Târgu-Jiu. ”Păi de ce să aibă Brâncuși toate scaunele de la masă, iar Măruță nimic? Plus că prinde bine o canapea, te poți și întinde, nu ca pe scaunele alea.”

Cătălin Măruță s-a arătat încântat de idee, mai ales că oricum nu prea are ce face cu canapelele din emisiune. ”Având în vedere ce fel de invitați am, eu de obicei ard canapeaua după fiecare ediție”, a spus Măruță. ”Așa, că îmi ia primarul o canapea de pe cap, practic scap de o grijă. Deși ar merge două canapele la Masa Tăcerii, să poată sta lumea relaxată, față în față acolo. Așa cred eu că ar fi mai artistică toată treaba.”

Scris de Calin
28 septembrie 2016 18:09
Citește mai mult despre: Brancusi Maruta

Alte articole

Vezi mai mult