Pentru că Snoop Dogg nu mai vine în România, autoritățile l-au dezgropat pe Scatman John pentru un concert extraordinar

Megastarul american Snoop Dogg și-a anulat concertul în România, surse din apropierea artistului spunând că acesta s-a uitat în buletin și a observat că nu are încă 65 de ani, vârsta la care încep concertele în România. În locul lui autoritățile au cerut exhumarea lui Scatman John, cântăreț care dacă nu ar fi murit în 1999 ar fi împlinit anul acesta 76 de ani.

„Înțelegem opțiunea lui Snoop și-l așteptăm cu drag aici când va simți că este suficient de expirat. Pe de altă parte, cum lăbarii ăștia care ne votează se bucură ca potăile la concerte gratis ne-am gândit să-l aducem pe Scatman John pentru un concert. Va fi o combinație perfectă, că acum și miroase a moaște, deci va atrage și mai multă lume”, a declarat un viceprimar al Capitalei.

Autoritățile spun că nu este prima oara când sunt aduși cântăreți decedați în România, cel mai recent exemplu fiind al lui Rod Stewart, un imitator al lui Bonnie Tyler, care a murit în 1996 și este, totuși, cap de afiș la un concert organizat de Primăria București.

Scris de Ef
27 august 2018 18:08
Citește mai mult despre: scatman john snoop dogg

Alte articole

Vezi mai mult