Pentru că stă mai mult în patru labe, Botezatu se teme că va fi eutanasiat

Cunoscuta tevatură creată pe tema eutanasierii câinilor maidanezi din Bucureşti l-a băgat în sperieţi pe celebrul croitor de lenjerie intimă bărbătească Cătălin Botezatu. Pentru că îşi petrece cea mai mare parte din timp de-a buşilea, designerul se teme că ar putea fi eutanasiat. “Am o mare teamă că hingherii vor fi induşi în eroare de faptul că stau tot timpul în patru labe. Îi asigur că nu sunt câine, chiar dacă urlu uneori”, a declarat Bote.

Cătălin nici nu mai poate merge pe stradă, pentru că, în această perioadă, toată atenţia publică este aţintită asupra câinilor comunitari. “E groaznic, abia mai ies din casă, şi atunci doar ca să-mi cumpăr vaselină, umblu cu frică, mă uit tot timpul după umăr. Unele femei aruncă cu pietre în mine, dar, pe de altă parte, sunt şi persoane care îmi dau de mâncare, deci sunt şi avantaje”, spune designerul.

Acesta speră ca, la referendum, populaţia să voteze împotriva eutanasierii. “Îmi doresc să nu se decidă în favoarea eutanasierii, n-ar fi drept, mai am atâţia bărbaţi de îmbrăcat. Cu sterilizarea să zicem că pot să duc o viaţă normală, pentru că iubitul meu nu poate face copii, dar cu moartea chiar nu pot să trăiesc”, a conchis Bote.

Autor: Luchian Abel

Scris de TNR
7 septembrie 2013 09:09

Alte articole

Vezi mai mult