Pentru că stau goale, centrele AstraZeneca vor fi transformate în păcănele

Raed Arafat i-a ordonat lui Valeriu Gheorghiță să închidă toate centrele de vaccinare AstraZeneca, că oricum sunt goale, și să le transforme în săli de păcănele. „Haideți mai întâi să ne asigurăm să vine lumea în centru, iar apoi vom vedea cum facem cu vaccinarea“, a spus Raed Arafat.

Acesta are de gând să se folosească de dependența românilor de păcănele pentru a crește numărul de vaccinați. „De exemplu, vei putea să scoți bani din aparat doar dacă ai ești vaccinat. Când îi spui asta unuia care tocmai a prins trei lămâi la păcănele, va fugi la vaccinare și nu-l va interesa ce vaccin primește. Doar așa putem să vaccinăm și cu AstraZeneca“, crede Arafat.

De asemenea, cei care acceptă vaccinul vor putea fuma lângă aparatul de păcănele și vor primi și alune din partea casei. Iar dacă mai aduc un prieten la vaccinare li se vor dubla banii băgați în aparat. În schimb, cei care refuză vor ajunge singuri într-o încăpere cu Arafat – unde e greu de spus ce se va întâmpla, că încă nimeni n-a ieșit cu chef de vorbă dintr-o astfel de experiență.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 aprilie 2021 11:17
Citește mai mult despre: Astra Zeneca pacanele Raed Arafat vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult