Vești bune din partea Ministerului Culturii care a anunțat o rebranduire a costumului tradițional românesc, în colaborare cu Institutul Cultural Român. Având în vedere realitățile cotidiene, respectiv faptul că în țara noastră peste 100.000 de mii de femei se ocupă cu videochat-ul, fiind campioni europeni la această categorie, noul costum național va fi chilotul tanga cu basma.

tanga_costum_national.jpg „Anul vin sute de mii de turiști în România să vadă frumusețile patriei, tradiția acestor meleaguri milenare și ce văd? Femei îmbrăcate din cap până în picioare, ca niște călugărițe. V-ați uitat vreodată la o fustă de costum popular? E lungă până după glezne, nu se vede nimic. În noua variantă de costum discutăm deja de exact lucrurile cu care ne lăudăm: femei frumoase, bulane și buci”, a explicat ministrul culturii, Lucian Romașcanu.

De designul noului costum național se va ocupa președinta ICR care are o dublă calitate, este și țărancă și creator de modă. De partea masculină a costumului se va ocupa, așa cum era de așteptat, Cătălin Botezatu. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 28.07.2017 13:17 Monden

National Cinematografic