Pentru că toate celelalte televiziuni au difuzat filme cu Iisus, de Înviere Trinitas a difuzat Robocop

Goana după audiență și puncte de rating nu se oprește nici măcar de sfintele Sărbători Pascale. Astfel, ieri noapte, în timpul învierii, pentru că toate celelalte teleiziuni transmiteau imagini de la biserici sau filme cu Iisus, Trinitas TV, televiziune care se ocupă ce cele creștinești, a trebuit să dea Robocop.

Robocop este povestea unui polițai bun care este omorât de câțiva tâlhari, dar învie la trei zile după moarte și se întoarce pe pământ să-i pedepsească pe cei care l-au adus în situația asta. După câteva zile de anarhie, Robocop, își îndeplinește misiunea omorându-l pe cel rău și izbăvind pe toți locuitorii orașului Chigago.

De remarcat e că Trinitas a preferat versiunea din 1987 a filmului, cea realizată de Paul Verhoeven, considerat un Zefirelli al filmelor de acțiune, în detrimentul remake-ului din 2014 care, în viziunea preotului principal al postului TV, „are prea puțin sânge și prea puțină violență”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg

Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 aprilie 2017 07:04
Citește mai mult despre: robocop trinitas

Alte articole

Vezi mai mult