Pentru că toţi au magneţi pe contor, Capitala a devenit al treilea pol magnetic al Terrei

Te-ai întrebat vreodată de ce GPS-ul se dereglează mereu în București? De ce atât de mulţi şoferi din provincie se rătăcesc? Sau de ce busolele sunt inutilizabile în Bucureşti? E foarte simplu. Din cauza numărului imens de magneţi de contor! Cea mai mare distorsiune magnetică e în Militari, pentru că acolo e un bloc unde locatarii au renunţat la magneţii individuali de apartament şi acum au magnet de bloc.

Din păcate câmpul magnetic extrem de puternic produce şi accidente. Nu doar că în zonă s-a prăbuşit un satelit, dar zilnic pompierii trebuie să descarcereze motocicliştii care se apropie prea tare şi sunt absorbiţi de câmpul magnetic al blocului.

Magnetismul e atât de puternic, că până şi metroul sare şi se lipeşte de tavan când trece pe-acolo. Metroul din Drumul Taberei a fost terminat cu întârziere și din cauza magneilor, cârtiţa Varvara n-a înaintat 2 ani pentru că o ţinea blocată un magnet de contor!

Sunt şi alte efecte bizare. În Ferentari şi Rahova, capacele de canal dispar şi ajung în curţile celor cu magneţi de contor foarte puternici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 februarie 2023 12:28
Citește mai mult despre: Bucuresti contor magneti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult