Ţi-era dor de o experienţă de telefonie mobilă ca în vremurile bune? În pragul lansării noului Nokia 3310, operatorii din România pregătesc o surpriză pentru clienţii nostalgici: un abonament aniversar, care costă 50 de dolari şi include 15 minute în reţea şi 10 SMS-uri naţionale.

3310_relansat_cu_abonament_extra.jpg

Mai mult decât atât, clienţii business vor putea să-şi verifice emailul prin WAP, iar semnalul 2G va fi limitat la oraşele mari, ca să ne putem bucura de linişte în restul ţării. “Îmi amintesc cu drag de adolescenţă, când trebuia să mă urc în copac ca să prind o liniuţă. Sper să mă bucur de aceleaşi senzaţii tari cu noul abonament. Sportul e un izvor de sănătate”, spune Decebal Popescu, 33 de ani, din Mizil.

“La încheierea noului abonament, pentru care ai nevoie de vreo 8 acte, vei putea primi noul Nokia 3310, dar şi alte dispozitive moderne de la producători de succes precum Sagem, Ericsson sau Bosch”, a declarat Toma Gheorghe, reprezentantul unei companii de telefonie.

Dacă abonamentul aniversar de 50 $ se va bucura de succes pe piaţă, operatorii români iau în calcul introducerea unui serviciu revoluţionar de acces la internet prin telefonul fix, care va fi, conform specialiştilor, “muuult mai ieftin după 7 seara”.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 27.02.2017 15:46 Monden

National Cinematografic