Pentru nostalgici, Nokia 3310 va fi lansat în România alături de un abonament de 50 $ cu 15 minute incluse

Ţi-era dor de o experienţă de telefonie mobilă ca în vremurile bune? În pragul lansării noului Nokia 3310, operatorii din România pregătesc o surpriză pentru clienţii nostalgici: un abonament aniversar, care costă 50 de dolari şi include 15 minute în reţea şi 10 SMS-uri naţionale.

Mai mult decât atât, clienţii business vor putea să-şi verifice emailul prin WAP, iar semnalul 2G va fi limitat la oraşele mari, ca să ne putem bucura de linişte în restul ţării. “Îmi amintesc cu drag de adolescenţă, când trebuia să mă urc în copac ca să prind o liniuţă. Sper să mă bucur de aceleaşi senzaţii tari cu noul abonament. Sportul e un izvor de sănătate”, spune Decebal Popescu, 33 de ani, din Mizil.

“La încheierea noului abonament, pentru care ai nevoie de vreo 8 acte, vei putea primi noul Nokia 3310, dar şi alte dispozitive moderne de la producători de succes precum Sagem, Ericsson sau Bosch”, a declarat Toma Gheorghe, reprezentantul unei companii de telefonie.

Dacă abonamentul aniversar de 50 $ se va bucura de succes pe piaţă, operatorii români iau în calcul introducerea unui serviciu revoluţionar de acces la internet prin telefonul fix, care va fi, conform specialiştilor, “muuult mai ieftin după 7 seara”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 februarie 2017 13:46
Citește mai mult despre: 3310 abonament nokia nostalgie telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult