Pentru Revelionul cu Dan Negru, românii îşi dotează telecomenzile cu mai multe butoane de „mut”

În loc să aştepte în linişte noaptea dintre ani, mii de români prevăzători au putut fi observaţi zilele acestea dotându-şi telecomenzile cu unul, două sau mai multe butoane suplimentare pentru funcţia “mut”. Acest comportament neobişnuit se explică prin faptul că Dan Negru va prezenta şi anul acesta o emisiune de Revelion, spun specialiştii.

“Experienţa ultimilor ani le-a dovedit românilor că un singur buton de ‘mut’ nu ajută prea mult la domolirea vocii pătrunzătoare a lui Dan Negru”, declară Decebal Popescu, distribuitor de piese pentru telecomenzi. “De aceea, mulţi dintre ei aleg să suprapună efectul a cinci-şase astfel de butoane, reducând astfel zgomotul la un nivel acceptabil. Bineînţeles, invitaţii sunt reduşi la tăcere încă de la prima apăsare pe ‘mut’, dar e un compromis pe care îl facem cu toţii pentru a-l auzi pe Dan Negru vorbind pe un ton normal.”

“Mi-am pus opt butoane de mut! La Revelionul trecut am dat doar din greşeală pe emisiunea lui Negru şi, până să apuc să schimb canalul, mi-a spart toate sticlele şi paharele de pe masă. Chiar şi pe alea din plastic. Mi-au ţiuit urechile până în aprilie”, se plânge un gospodar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult