Zi infernală pentru Simona Halep. După ce a sărbătorit alături de români victoria de la Roland Garros, Simona joacă acum un meci extrem de greu, cu organele statului. Venită de la 6 la sediul ANAF de pe Brâncoveanu nr. 2, Simona a descoperit că e a 80-a la coadă, pentru că înaintea ei erau mulți alți români, treziți de la 4 ca să-și rezolve problemele cu impozitele.simona_halep_ANAF.jpg

Potrivit legii, Simona trebuie să dea 16% din trofeu, într-o formă sau alta, dar asta nu e totul: ”M-au trimis la un notariat, să fac copie legalizată după trofeu și după asta mă duc la poștă, să cumpăr timbu fiscal de 80 de bani, care trebuie lipit pe capacul trofeului când predau dosarul cu șină”, spune Simona.

Una din obezele de la ghișeu îi pune mari probleme Simonei: ”Eu am crezut că Serena joacă dur, dar doamna Marieta de la ghișeul 4 spune că trofeul n-are vama făcută. Degeaba i-am explicat că e din UE și nu sunt taxe vamale, m-a trimis la Direcția Vămilor să-i aduc o adeverință”, a mai povestit Simona.

Potrivit legii, Simona trebuie să achite 16% din valoarea trofeului, plus 6% CAS, 8% CASS, 4% DGITL și 12 lei taxă de gunoi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 12.06.2018 09:15 Monden

National Cinematografic