Pentru Simona greul abia începe. S-a pus de la 6 la coadă la ANAF să completeze declaraţia pentru trofeu

Zi infernală pentru Simona Halep. După ce a sărbătorit alături de români victoria de la Roland Garros, Simona joacă acum un meci extrem de greu, cu organele statului. Venită de la 6 la sediul ANAF de pe Brâncoveanu nr. 2, Simona a descoperit că e a 80-a la coadă, pentru că înaintea ei erau mulți alți români, treziți de la 4 ca să-și rezolve problemele cu impozitele.

Potrivit legii, Simona trebuie să dea 16% din trofeu, într-o formă sau alta, dar asta nu e totul: ”M-au trimis la un notariat, să fac copie legalizată după trofeu și după asta mă duc la poștă, să cumpăr timbu fiscal de 80 de bani, care trebuie lipit pe capacul trofeului când predau dosarul cu șină”, spune Simona.

Una din obezele de la ghișeu îi pune mari probleme Simonei: ”Eu am crezut că Serena joacă dur, dar doamna Marieta de la ghișeul 4 spune că trofeul n-are vama făcută. Degeaba i-am explicat că e din UE și nu sunt taxe vamale, m-a trimis la Direcția Vămilor să-i aduc o adeverință”, a mai povestit Simona.

Potrivit legii, Simona trebuie să achite 16% din valoarea trofeului, plus 6% CAS, 8% CASS, 4% DGITL și 12 lei taxă de gunoi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 iunie 2018 07:15
Citește mai mult despre: ANAF impozit Roland Garros simona halep trofeu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult