Pepe, bătut cu bestialitate de Oana Zăvoranu

Maşina Oanei Zăvoranu, un Porsche de 100.000 de euro, a fost ridicată de băieţii de la tractări pentru că era parcată neregulamentar. Dacă ar fi ştiu că e maşina Oanei, probabil s-ar fi făcut că nu văd maşina. Au avut însă noroc, pentru că Oana tocmai ieşise de la duş şi n-a avut timp pentru a coborî şi a-i confrunta cu asfaltul pe cei care îi ridicau maşina. Nu la fel de norocos a fost soţul Oanei, Pepe. Acesta a făcut o singură greşeală, însă fatală: se afla în apartament la momentul incidentului.

Nervoasă foc pentru că a rămas fără maşină, Oana Zăvoranu a spart tot prin casă. Însă cum nici măcar asta n-a liniştit-o, a trecut la Pepe, pe care l-a bătut cu bestialitate.  Pepe s-a ascuns iniţial în baie pentru a scăpa de furia nevestei, dar Oana a spart uşa şi l-a altoit cu un prosop ud. Sub protecţia anonimatului, vecinii Oanei ne-au spus că nu e prima dată când Pepe este bătut de consoartă.

Speriaţi de reacţia Oanei, se pare că băieţii care i-au ridicat maşina au cerut să intre în programul de protecţie al martorilor şi să le fie schimbate numele şi domiciliul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 mai 2010 09:54
Citește mai mult despre: masina Pepe Zavoranu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult