Performanță! Un elev de la Jean Monnet a făcut peste 2500 de absențe în prima săptămână de școală

Nici bine n-au reînceput cursurile și școala românească se mândrește deja cu noi realizări. Este cazul lui Dragoș Isache, dintr-a 10-a E, care în doar primele 5 zile a reușit să acumuleze 2513 absențe. Mare speranță a liceului Jean Monnet în domeniul absenteismului de masă, Dragoș i-a uluit pe colegi, profesori, dar și pe fizicienii Institutului de la Măgurele. Ei îl consideră un magician al timpului și spațiului, pe care le deformează abil, pentru-a chiuli astfel cu mult peste medie.

În rândul colegilor de generație, părerile despre Dragoș sunt împărțite. Dacă unii îl admiră, antrenându-se pentru a-i păși pe urme, alții nu-i privesc cu ochi buni performanțele. Câțiva chiar îl acuză că folosește cheat-uri, întrucât a reușit să chiulească de la materii care nici nu sunt în programa de liceu, ca semiotica sudurilor uscate sau polisemantismul autoindus. „Prea e scos în față, iar realizările altora sunt ignorate… Eu, de exemplu: doar la ceremonia de deschidere am fumat 93 de joint-uri în timp ce făceam sex neprotejat cu 17 colegi în buda de la parter și n-am primit nici măcar un „bravo, fă boarfo!”, în schimb Dragoș ăsta e ridicat în slăvi!”, spune cu năduf o colegă de performanțe.

Tânărul pare a avea viitorul asigurat, probabil în politică, talentul de-a chiuli și lipsurile intelectuale acumulate în miile de absențe urmând a-l propulsa rapid în parlament. Totuși, el a atras atenția și greilor din fotbal, mai exact a oficialilor de la Fcsb. Aceștia spun că elevul de la Monnet este cea mai bună opțiune pentru a suplini plecarea lui Tănase, Dragoș fiind genul de jucător polivalent: capabil să apară în primul 11, dar să și absenteze în același timp de pe teren.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Harald
22 septembrie 2015 14:48
Citește mai mult despre: absente Jean Monnet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult