Pericolul din iarbă. Emil Boc a fost atacat și doborât de o căpușă

Scene de groază la Grădina Botanică Alexandru Borza din Cluj, unde primarul Emil Boc a fost atacat de o căpușă. Deși a încercat să se lupte cu ea, până la urmă primarul a fost trântit și pus la pământ. A fost nevoie de intervenția agenților de pază, care au sărit în ajutorul primarului și au strivit căpușa, care se pregătea să-l devoreze pe Emil Boc.

Primarul spune însă că e o exagerare, iar agenții de pază ar fi făcut exces de zel. ”Puteam să ucid și singur această căpușă, nici nu era așa mare, îmi venea doar până la piept. Se exagerează pe niște subiecte care sincer nu le văd rostul”, a comentat Emil Boc, care părea însă vizibil afectat de situație și tremura.

Emil Boc spune chiar că nu se teme deloc de căpușe, o fobie pe care mulți clujeni o au de când a început sezonul de stat pe iarbă sau mers în natură. ”În Răchițele, când eram flăcău, de multe ori prindeam câte o căpușă și mergeam toată ziua călare pe ea, pe unde aveam nevoie. Normal că nu eram inconștient, aveam la mine un băț ca să mă apăr de furnici”, spune Boc.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
15 aprilie 2023 06:51
Citește mai mult despre: căpușă cluj emil boc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult