Pescarii spun că în apa Dâmboviţei se ascunde un autobuz mult mai mare decât cel de sâmbătă

Autobuzul Otokar pescuit sâmbătă în Dâmboviţa nu ar fi singurul asemenea monstru! O spun zeci de pescari bătrâni din zonă, care jură că în apa tulbure a râului s-ar ascunde şi alte autobuze, unele chiar de două ori mai mari.

„Ehei, ăsta-i mic faţă de ce am prins eu într-o zi! Mă rog, nu l-am prins eu, mi-a povestit un unchi că era cât pe-aci să-l prindă, dar i-a scăpat din undiţă, cred că era un troleibuz din ăla vechi, cu burduf. Uite-atât era de lung, cât de la Eroilor până la Operă. Cred că avea 400 de locuri”, se laudă Marcel Ţăcău, bătrân lup de mare de pe cheiul Dâmboviţei.

Ca să prinzi un autobuz gigant trebuie să alegi cu grijă sculele, momeala şi perioada în care pescuieşti. „Cele mai bune se prind la râmă, noaptea, dar să nu fie lună plină că atunci stau ascunse în brădiş. Aşa am prins eu un Ikarus din ăla galben”, explică pescarul.

„Minciuni gogonate! Nici ăla de sâmbătă nu cred că era autobuz. Maxim un ARO cu remorcă, dar ştiţi cum le umflă pescarii. Cine a mai pomenit autobuz în Dâmboviţa? Poate în Deltă, şi nici acolo nu cred că mai trăiesc prea multe”, a comentat un trecător.

Scris de Vasile
2 septembrie 2019 14:09
Citește mai mult despre: otokar

Alte articole

Vezi mai mult